top of page

DCR diensten

DCR staat steeds klaar, voor de noodzakelijke herstelling aan uw camper waar u zo fier op bent. Ons team van DCR motorhome-repair zal deze nare ervaring op een deskundige en kostenefficiënte manier omvormen naar een vage herinnering.

 

Sinds 1993 heeft ons team van motorhome-repair specialisten een know-how opgebouwd om er voor te zorgen dat uw mobilhome terug zijn originele uitzicht krijgt.  Hiervoor beroepen we ons op de meest innovatieve technieken zodat uw mobiele thuis steeds op de correcte manier kan gerepareerd worden.

Camperschade spotrepair 2.jpg

Spot repair

Voor herstellingen van kleine schade aan het koetswerk. Elke kras of steenslag wordt onzichtbaar en vakkundig weggewerkt. Sneller en veel goedkoper dan klassieke herstelmethodes!

unnamed-1.jpg

Lakken

Wij hebben pistoolschilders in dienst die zich "professionals" mogen noemen. Zij vinden voor u altijd de juiste kleur en werken uitsluitend met watergedragen eindlakken. 

IMG_6527.JPG

Carrosserie

Herstellen is ons vak. Wat de oorzaak van de beschadiging aan uw wagen ook is, wij maken hem weer als nieuw ! Hoe groot of hoe moeilijk de schade ook is : DCR staat garant voor een onzichtbare herstelling.

1.png

Interieur

Een scheur in de zetel ? Een vervelende kwetsuur van het dashboard, houten kastje of een brandgaatje ? Restauratie van een lederen interieur? Ook hiervoor hebben we voor u "the magic solution".  

Image by Martin Berlinger

Hagelschade

Voor hagelschade gebruikt DCR een unieke manier om kleine deuken te herstellen. De voordelen van PDR zijn :

  • behoud van de originele lak 

  • snelle herstelling 

  • kostenbesparend systeem 

  • milieuvriendelijke methode 

motorhomerepair_glasbraak.png

Glasbraak

Bij ons kan u terecht voor de integraal voorruiten van alle merken en modellen van 1978 tot de meest recente modellen van 2016. 

Bezorg ons de juiste gegevens en wij bezorgen je spoedig een prijsbestek. Ga naar glasbraak.

DCR, erkend hersteller

DCR is erkend hersteller voor onderstaande maatschappijen. Bent u toch verzekerd bij een andere maatschappij? Dan is dit geen enkel probleem. U geniet van dezelfde service en voordelen.

bottom of page