top of page

Over DCR 

Ons bedrijf, DCR, is op gebied van motorhome repair de referentie voor het herstellen van uw camper. De jarenlange ervaring brengt ons de nodige vakkennis bij, die samen met de juiste apparatuur en gereedschappen in huis de garantie biedt op een volledig en perfect herstelde motorhome.

Het liefst herstellen wij: een kleine deuk, een kras, een interieurschade. Maar indien nodig vervangen we, tot een complete wand of dak toe. Kortom, schade aan uw motorhome, mobilhome of camper, ons team van specialisten maakt werk van uw dierbaar bezit!

Een persoonlijke aanpak, een steeds innovatieve kijk op het herstel van uw mobilhome. Vervolgens zullen wij u als klant bedienen op de meest economische en dus kostenefficiënte manier, zodat die nare ervaring en zorg snel vergeten is.

 

Sinds meerdere jaren zijn wij tevens gespecialiseerd in het herstellen door middel van spot & smart repairs. Dit betekent dat we enkel de locatie van de schade herstellen en dus geen volledige flanken, luiken en/of vensters dienen te demonteren.

IMG_6527.JPG

DCR, erkend hersteller

DCR is erkend hersteller voor onderstaande maatschappijen. Bent u toch verzekerd bij een andere maatschappij? Dan is dit geen enkel probleem. U geniet van dezelfde service en voordelen.

bottom of page